wordpress counter

„Кока Кола“ со нов редизајн

За 125-годишнината од создавањето на „Кока Кола“, агенцијата „Peter Gregson“ создаде нов дизајн за лименките на „Кока Кола“.

Агенцијата ги искористила повеќето претходни реклами и постери на „Кока Кола“ од 30-тите и 40-тите години на минатиот век за да креира лименка која ќе потсетува на догловечноста на пијалкот, но во исто време, ќе биде комплетно нова.

Креативците на „Peter Gregson“, за оваа цел направија 6 различни лименки, секоја поубава од другите.

Инаку, „Peter Gregson“ е српска маркетинг агенција која ги изработи и пакувањата на вкусните производи на нашите пријатели од „МАМА’s“.

Related Posts with Thumbnails