wordpress counter

Нов алкохолен пијалак „Air“

На странските пазари се појави еден навистина необичен пијалак. Станува збор за „Air“, кој е мешавина од вода и водка. Пијалакот нема изразен вкус, нема мирис и има проѕирна боја.

„Air“ може да се најде во повеќе вкусови, како цитрус или со вкус на бобинки. Сепак, овошните вкусови се минимизирани и многу неутрални.

За волја на вистината, овој пијалак е повеќе алкохолна вода која е спакувана во лименки. Продажбата на овој нов пијалак треба наскоро да започне во САД, а неговата цена ќе се движи околу 60 денари.

Related Posts with Thumbnails