wordpress counter

Линзи Торес – најмладата милијардерка на Америка

Линзи Торес – најмладата милијардерка на Америка

Претпоставуваме дека името Линзи Торес не ви значи ништо. И веројатно така ќе останеше доколку оваа млада девојка не го наследеше синџирот на ресторани... 

И македонското млеко на проверка

И македонското млеко на проверка

Инцидентот со присуство на штетната материја афлатоксин се шири како пожар. Ако на почетокот се зборуваше дека само определни видови млеко на... 

Книга наместо играчка во „Happy Meal“

Книга наместо играчка во „Happy Meal“

„Мекдоналдс“ во Британија планира наместо играчки со познатиот оброк „Happy Meal“ да дели книги. Според  предвидувањата, компaнијата ќе подели преку...