wordpress counter

„Идеал Шипка“ со нов јогурт за подобар имунитет

„Идеал Шипка“ со нов јогурт за подобар имунитет

Млекарницата „Идеал Шипка“ ја почнува новата година со лансирање нов производ на македонскиот пазар. Станува збор за јогурт со 3,5% масленост,... 

Светски награди за најдобро сирење

Светски награди за најдобро сирење

Повеќе од 20 години, „World Cheese Award“ ги поврзуваат продавачите и купувачите на најквалитетните светски сирења. Станува збор за најголемо светско... 

Виното „Вранец“ на „Тиквеш“ во Данска

Виното „Вранец“ на „Тиквеш“ во Данска

Винарската визба „Тиквеш“ склучи договор за извоз на 80.000 шишиња од „Вранец“ од серијата „Special Selection 2011“ во Данска. Првите количини веќе се испорачани...