wordpress counter

ФОТОГРАФИИ НА CARL WARNER

ФОТОГРАФИИ НА CARL WARNER

www.carlwarner.com Карл Ворнер е британски фотограф, кој за неговата колекцијата PhotoGraphics најде инспирација во храната. Комбинирајќи креативност и зеленчук,... 

Џенифер Анистон ги мрази грчките јадења

Џенифер Анистон ги мрази грчките јадења

Како и сите други и славните личности имаат потреба нешто да каснат во текот на денот. Тоа што се славни не значи по default дека јадат некои чудни и... 

ПИЦАМАТ

ПИЦАМАТ

Италијанскиот (а од кое друго место кога е пица во прашање) изумител, сињоре Клаудио Торгеле, е творец на најновата направа, популарно наречена...