wordpress counter

ОМИЛЕНА ШОЛЈА ЗА КАФЕ

ОМИЛЕНА ШОЛЈА ЗА КАФЕ

Неодамна направеното истражување на психологот Том Стафорд од универзитетот во Шефилд открива дека вкусот на кафето е многу подобар ако е сервирано... 

ОБЈАВЕНИ „БЕАРД“ НОМИНАЦИИТЕ

ОБЈАВЕНИ „БЕАРД“ НОМИНАЦИИТЕ

Фондацијата Џејмс Беард ги објави овогодинешните номинации, вклучително и оние во категориите готвач и ресторан на годината, кои ќе бидат доделени... 

KFC ПОПРАВА УЛИЧНИ ДУПКИ

KFC ПОПРАВА УЛИЧНИ ДУПКИ

Не е случај само во Македонија градовите и општините да се без пари. И САД имаат проблем со функционирањето на локалната власт и како резултат на...