wordpress counter

ЈАЈЦА ВО ТЕТРАПАК ЗА МЛАДИ ДОМАЌИНКИ

ЈАЈЦА ВО ТЕТРАПАК ЗА МЛАДИ ДОМАЌИНКИ

Еве едно спасоносно решение кое ни пристигнува од Британскиот остров и кое е наменето за сите оние кои, дали поради мрзеливост или поради немање... 

И Стинг стана лозар

И Стинг стана лозар

Британската рок ѕвезда започна со производство на вино на неговиот имот во Тоскана, кој го купи во 1997 година. Познатата вила Палаџо од 16-от век која... 

9 1/2 НЕДЕЛИ

9 1/2 НЕДЕЛИ

9 1/2 НЕДЕЛИ (1986) • Ким Бесинџер, Мики Рурк Оваа легендарна сцена се чини постара и од самата филмска индустрија, но секој пат кога русокосата дама...