wordpress counter

Нов алкохолен пијалак „Air“

Нов алкохолен пијалак „Air“

На странските пазари се појави еден навистина необичен пијалак. Станува збор за „Air“, кој е мешавина од вода и водка. Пијалакот нема изразен вкус,... 

Италијанската мафија влезе и во кулинарскиот свет

Италијанската мафија влезе и во кулинарскиот свет

При неколку неодамнешни акции, италијанската полиција открила бројни измами во производството на италијанска моцарела и пршута. Станува збор... 

Кој е најбогатиот готвач на светот?

Кој е најбогатиот готвач на светот?

Магазинот „Форбс“ објави список на највлијателни познати лица кои заработуваат најмногу во текот на годината. На тој список има луѓе од бројни...