wordpress counter

Отворена галерија посветена на маслиновото масло

Отворена галерија посветена на маслиновото масло

Во Хрватска е отворена првата галерија посветена на маслиновото масло. Свеченото отворање беше со изложбата „Идентитет на маслиновото масло... 

„ДМ Дрогери Маркт“ во Македонија

„ДМ Дрогери Маркт“ во Македонија

Германската компанија за малопродажба на козметика и потрошувачки добра „ДМ Дрогери маркт“, запонува со работа во Македонија. Според последните... 

„Кока Кола“ со нов производ – безалкохолно пиво

„Кока Кола“ со нов производ – безалкохолно пиво

Веројатно никогаш немате слушнато за пијалакот „Тумулт“. Тоа е поради фактот што овој газиран пијалак се продава исклучиво во Париз. Овој бренд...