wordpress counter

Foodie.com – социјална мрежа за гурмани

Foodie.com – социјална мрежа за гурмани

Досега постоеjа списанија, книги, тв емисии, па дури и цели тв канали посветени на храната. „Glam Media“ понуди нешто ново. Станува збор за прва социјална... 

„Facebook” коментари на Гурман™

„Facebook” коментари на Гурман™

Како што ветивме, сè до нашиот трет роденден на 31-ви март, еднаш неделно ќе воведуваме некоја нова опција со која полесно ќе можете да го следите... 

Честит 8-ми март!

Честит 8-ми март!

Денес е голем ден за сите припаднички на понежниот пол. Денес е ден кој е исклучиво посветен само на нив. Ние денес нема да објавуваме рецепти, совети...