wordpress counter

Франција го забрани кечапот во училиштата

Франција го забрани кечапот во училиштата

Според пишувањето на британски „Дејли Телеграф“, во француските основи училишта забрането е консумирање кечап, со цел да спречи одвикнување... 

„Google“ влегува во светот на пивото

„Google“ влегува во светот на пивото

Откако спореведе анкета помеѓу своите вработени за тоа какво пиво би требало да произведат, „Google“ собра еден тим на луѓе кои соработувале со малата... 

„Google“ влегува во производство на пиво заедно со пиварницата „Dogfish Head“

„Google“ влегува во производство на пиво заедно со пиварницата „Dogfish Head“

 Read More