wordpress counter

SOUL FOOD TAQUERIA

note

SOUL FOOD TAQUERIA
Tommy Guerrero
2003 • Mo Wax

Одличен chill албум… џез/рок/блуз во една интересна комбинација, која е тешко да се опише. Ќе ве опушти и ќе направи да се чувствувате како да сте испиле чаша убаво вино. Како и самиот наслов на албумот – вистинска храна за душата.

ПРЕСЛУШАЈТЕ: link.gurman.mk/foodnote

Related Posts with Thumbnails