wordpress counter

SoulFood Serbia

Слично на нашата кампања, „Македонија вечна – храна“, Националната туристичка организација на Србија нарача сличен видео спот, кој ги прикажува сите гастрономски убавини на нашиот северен сосед.

Видео спотот е во продукција на „Supernatural“, главен продуцент е Срѓан Станковиќ, композитор Огњан Милошевиќ, додека стилистот за храна е Дејан Шутановиќ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pJcYGSqCk18[/youtube]

Сметаме дека луѓето од Србија одлично си ја завршиле својата работа, а вас ве прашуваме: кој видео спот повеќе ви се допаѓа: „Македонија вечна – храна“ или „SoulFood Serbia“?

Related Posts with Thumbnails