wordpress counter

Строго доверливо: Brownies

Пентагон објави спецификација за подготовка на brownies за потребите на американските мисии во странство. Она што е необично е должината на спецификацијата. Верувале или не, таа се состои од 26 страници.

Во неа се утврдени правилата и формулите за подготовка на овие колачиња, кои треба да ги следат производителите доколку сакаат да работат со Пентагон. Спецификацијата е толку детална, што може да се уплашите ако земете да ја читате од почеток до крај.

Само за вас, ја откриваме формулата за подготвка на brownies:

Уште еден доказ дека американците ништо не препуштаат на случајот. Дури и кога во прашање се brownies.

Related Posts with Thumbnails