wordpress counter

Тоалет оброк?!

ТОАЛЕТ ОБРОК?!

Тајванските места за јадење осмислија нов начин на консумирање храна – тоалет оброци. Имено, Мортон ресторанот ви нуди оброк во навистина единствена и уникатна атмосфера. Тоалет атмосфера. Сите гости седат на тоалет шолји, а јадењето се сервира во мали тоалетни шолји кои персоналот ги става на масата пред вас.

Можеби не е за верување, но ексцентричноста на луѓето оди до таму што ова место за кратко време стекна не само тајванска туку и светска слава. Сопствениците веќе се подготвуваат за отворање на вториот ресторан, а размислуваат и за давање франшиза за да може заинтересираните и од другите делови на светот да уживаат во оваа необична идеја.

Related Posts with Thumbnails