wordpress counter

Уапсени за тепачка со храна

УАПСЕНИ ЗА ТЕПАЧКА СО ХРАНА

Полицијата уaпси петтмина ученици во едно средно училиште во САД откако се степале и при тоа како оружје користеле храна. Според очевидиците, низ целата кафетерија летале јогурт, пилешко месо, зеленчуци и тако салати.

Нормално, родителите и наставниците на чело со директорот, загрижено зборувале за настанот кој ја окупира јавноста во САД, која смета дека е непримерно во вакво време кога многу луѓе немаат јадење, храната да се расфрла. Иако, родителите сметаат дека е претерана реакцијата на директорот и повикувањето на полицијата, по што следело и апсење на учениците и нивно спорведување со лисици.

Е сега, како и во секој друг случај, за другите ученици во училиштето, тепачите испаднаа херои кои биле испратени со овации кога ги ставале во полициското комбе.

Related Posts with Thumbnails