wordpress counter

Враќање во иднината

Многу често сме се нашле во ситуација да замислуваме како работите би изгледале во иднина. Откако ќе помине доволно време, сфаќаме дека некогаш сме биле и премногу скептични, а некогаш и сме претерувале во нашите очекувања. Во ова статија ви презентираме две видеа кои ни покажуваат како чесите, французите и британците во средината на 50-тите години ја замислувале кујната од нашите денови.

Еве како чешката телевизија ги прикажува француските концепции за кујната во 2000-та година:

Следнава реклама ќе ви ја покаже нашата скептичност:

А сега малку и за нас. Видео кое покажува каква би требало да биде нашата кујна во 2015 година. Уживајте:

Како и да е, храната и натаму ќе мораме сами да ја јадеме.

Related Posts with Thumbnails