wordpress counter

Збогум на Кралот

Кралот на попот, Мајкл Џексон, почина во петокот на возраст од 50 години од срцев удар. Блиските пријатели секогаш велеа дека и покрај возраста, Мајкл во душата остана дете до самиот крајот. Ние нема да се занимаваме со причините на неговата смрт, обдукцијата или неговите последни фотографии.

Ова симпатично видео, во кое Мајкл Џексон и Меколи Калкин организираат борба со храна, по снимањето на спотот за Black or White, нека биде наше последно збогум за великанот на поп музиката.

Related Posts with Thumbnails