wordpress counter

Анкета: Како ви се допаѓа новиот Гурман™?

Долго време го подготвуваме и еве конечно е пред вас. Новиот Гурман™. Со нов изглед, содржини и теми. Редакцијата на Гурман™ сака да го дознае вашиот став во врска со новиот портал. Затоа ве прашуваме:

Кое чоколадо ви е омилено?

РЕЗУЛТАТИ

Вашето мислење ни е мошне важно, затоа што од вашите одговори ќе зависи како Гурман™ ќе се развива во иднина и каков треба да биде согласно вашите желби и посакувања.

Related Posts with Thumbnails