wordpress counter

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Чоколадото е едно од нашите омилени десерти. Го консумираме во секоја прилика и можност. Изборот е навистина голем и затоа ве прашуваме:

Кое чоколадо ви е омилено?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails