wordpress counter

Анкета: Кое е вашето омилено есенско овошје?

Есенските денови, освен дождот и студот, ни носат и навистина вкусни плодови во кои сите поеднакво уживаме. Јаболка, грозје, калинки, круши, дуњи, смокви… списокот е речиси бескраен. И секој од нас си има свој фаворит без кој не може да си го замисли денот.

Токму затоа,  ве прашуваме:

Кое чоколадо ви е омилено?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails