wordpress counter

Анкета: Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

Веројатно не постои ниту една забава на која нема алкохолни пијалаци. Секако и во тек на оброците често консумираме алкохол. Некои како аперитив, некои како дополнување на вкусот на храната.Со оглед дека повеќе или помалку сите консумираат алкохолни пијалци, ве прашуваме:

Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

РЕЗУЛТАТИ

 

Related Posts with Thumbnails