wordpress counter

Анкета: Кој ви е омилен пијалак во зима?

Зимата е период кога сите сакаме да седиме во топла атмосфера и да уживаме во добар пијалак. Затоа, денес ве прашуваме:

Кој е вашиот омилен пијалак во зимскиот период?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails