wordpress counter

Анкета: Која пица ви е омилена?

Денешниот ден го посветивме на едно од највкусните и најомилените јадења на светот. Приказната тргнала од пицата Маргарита, која неаполскиот готвач Еспозито ја подготвил во чест на кралицата Маргарита. Таа го претставува италијанското знаме.

Оттогаш наваму, направени се безброј варијанти во кои нашето сетило за вкус безмерно ужива. Знаеме дека секој од вас има омилена пица која најчесто ја консумира. Затоа, ве прашуваме:

Која е вашата омилена пица?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails