wordpress counter

Анкета: Кое е вашето омилено пролетно овошје?

Пролетта е период кога зелените пазари и маркетите започнуваат да се полнат со вкусни овошни плодови. Во овој преиод од годината уживаме во најголем дел од плодовите. Сите ние имаме некакво омилено овошје. Затоа и нашето прашање гласи:

Кое е вашето омилено пролетно овошје?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails