wordpress counter

Анкета: Кое сирење ви е омилено?

Сирењето е храна на која ретко кој може да оддолее. Без разлика дали е дел од мезето, главното јадење или десертот, задоволството е големо. Со оглед дека постојат огромен број видови на сирење, ние сакаме да ве прашаме:

Кое сирење ви е омилено?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails