- Гурман™ - https://gurman.mk -

Анкета: Кој е вашиот омилен коктел?

Коктелите се пијалаци во кои сите подеднакво уживаме. Микс од алкохолна база, овошни сокови, ликери и освежителни пијалаци со прекрасни живи бои, го подобруваат нашето расположение. Без разлика дали ги консумираме во домашни услови или во некој од кафе баровите, секој од нас има омилен коктел.

Затоа, ве прашуваме:

Кој е твојот омилен коктел?

РЕЗУЛТАТИ [1]