wordpress counter

Анкета: Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

Сигурнo ви се случило ненадејно некој од производите кој го сакате да исчезне од полиците на маркетите. А, секој од нас е врзан за некој производ и ужива во него. Ние ве прашуваме:

Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

РЕЗУЛТАТИ

 

Related Posts with Thumbnails