wordpress counter

Анкета: Кој ви е омилен пијалак во зима?

Анкета: Кој ви е омилен пијалак во зима?

Зимата е период кога сите сакаме да седиме во топла атмосфера и да уживаме во добар пијалак. Затоа, денес ве прашуваме: Кој е вашиот омилен... 

Кој ви е омилен есенски плод?

Кој ви е омилен есенски плод?

Есента одамна се насели во нашата земја. А, како и секое годишно време и таа носи со себе посебни плодови и продукти. Затоа, ве прашуваме: Кој... 

Анкета: Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

Анкета: Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

Веројатно не постои ниту една забава на која нема алкохолни пијалаци. Секако и во тек на оброците често консумираме алкохол. Некои како аперитив,...