wordpress counter

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Скопје изобилува со млечни ресторани. Буквално ги има на секој чекор. Со оглед дека во една наша претходна анкета на прашањето: „Што најчесто јадете... 

Анкета: Што најчесто приготвувате за вечера?

Анкета: Што најчесто приготвувате за вечера?

Вечерата е третиот главен оброк во текот на денот. Со оглед дека сите имаме различни вкусови, а искрено изборот зависи и од тоа што претходно сме... 

Анкета: Во кој супермаркет најчесто пазарувате?

Анкета: Во кој супермаркет најчесто пазарувате?

Денешната анкета е посветена на нашите големи продавници за храна. Со оглед дека секој од нас барем еднаш дневно посетува некоја од нив, сакаме...