wordpress counter

Анкета: Етичка храна

Анкета: Етичка храна

Денес пишувавме за тоа дали помислуваме на работниците кои ја произведуваат храната и за нивните работнички права. Колку тие се почитуваат и колку... 

Анкета: Кое е вашето омилено пролетно овошје?

Анкета: Кое е вашето омилено пролетно овошје?

Пролетта е период кога зелените пазари и маркетите започнуваат да се полнат со вкусни овошни плодови. Во овој преиод од годината уживаме во најголем... 

Анкета: Кој е вашиот омилен пролетен зеленчук?

Анкета: Кој е вашиот омилен пролетен зеленчук?

Секоја сезона носи свои карактеристични плодови. Во некои од нив уживаме, некои воопшто не ни се вкусни. Но, едно е важно – сите се подеднакво...