wordpress counter

Анкета: Кој е вашиот омилен коктел?

Анкета: Кој е вашиот омилен коктел?

Коктелите се пијалаци во кои сите подеднакво уживаме. Микс од алкохолна база, овошни сокови, ликери и освежителни пијалаци со прекрасни живи бои,... 

Анкета: Кое е вашето омилено есенско овошје?

Анкета: Кое е вашето омилено есенско овошје?

Есенските денови, освен дождот и студот, ни носат и навистина вкусни плодови во кои сите поеднакво уживаме. Јаболка, грозје, калинки, круши, дуњи,... 

Анкета: Како ви се допаѓа новиот Гурман™?

Анкета: Како ви се допаѓа новиот Гурман™?

Долго време го подготвуваме и еве конечно е пред вас. Новиот Гурман™. Со нов изглед, содржини и теми. Редакцијата на Гурман™ сака да го дознае вашиот...