wordpress counter

Анкета: Во кој супермаркет најчесто пазарувате?

Денешната анкета е посветена на нашите големи продавници за храна. Со оглед дека секој од нас барем еднаш дневно посетува некоја од нив, сакаме да ве прашаме:

Во кој супермаркет најчесто пазарувате?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails