wordpress counter

Антонио Бандерас во ТВ реклама за „Орбит“

Една од водечките компании за производство на гуми за џвакање најави глобално партнерство со филмската ѕвезда Антонио Бандерас. Актерот ќе зборува за предностите од консумација на гуми за џвакање без шеќер по јадење и пиење.

Бандерас ја објаснил соработката на следниот начин: „Љубител сум на добра храна, а како актер здравјето на моите заби е мошне важно. По некој брз оброк за време на снимањето, наједноставен начин да се вратам подготвен за снимање е ‘Орбит’.“

Погледнете една од рекламите:

Related Posts with Thumbnails