wordpress counter

„Burpple“ – апликација за сите вљубеници во храната

Burpple
Кате­го­рија: Food & Drink
Обја­вена: 22 декември 2012
Про­да­вач: Burpple Pte. Ltd.
Вер­зија: 1.2.3
Јазик: англиски, кинески, јапонски
13.3 МB

 

Пре­земи ја апликацијата

 

Барања: компaти­би­лна со iPhone, iPod и iPad. Потребен е iOS 5.0 или понова верзија. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5.

Burpple“ е апликација која ќе ви овозможи да ги споделите сите свои фотографии за темата која навистина ја обожуваме  – храната. Апликацијата сега е ажурирана и поседува „blur“ и „flash“ ефект и ред други опции за споделување на фотографии на „Фејсбук“ или „Твитер“.

Оваа апликација е дизјанирана да им помогне на гурманите да ги сликнат или да ги споделат своите омилени гастрономски моменти. Апликацијата овозможува шест различни филтри: „Tapas“, „Loco Moco“, „Tiramisu“, „Teriyaki“, „Masala“ и „Latte“. Секако, тука е и „blur“ ефектот, кој ќе ви помогне да се фокусирате на определен, специфичен елемент од фотографијата.

Освен за индивидуалните корисници, оваа апликација им овозможува на рестораните и другите места за јадење многу полесно да споделуваат информации за своите акции, понуди на денот и други маректиншки активности.

Related Posts with Thumbnails