wordpress counter

Игра: Mr. Meaty

Игра: Mr. Meaty

Внимавај! Големите месни чудовишта ја напаѓаат продавницата, за време на смената на Џош и Паркер! Но, Џош не ги ни забележува. Употреби ги неверојатните... 

Игра: Cup’n’Cake

Игра: Cup’n’Cake

Повторно е потребна твојата помош. Овојпат, помогни му на шанкерот на кафе-барот Drink Cafe и послужи ги гостите со насмевка. Секако, обиди се сето тоа... 

Игра: Sushi-Go-Round

Игра: Sushi-Go-Round

Јапонскиот ресторан Sushi-Go-Round бара замена за нивниот готвач. Обиди се да го замениш една недела. Вистинска прилика да ги научиш специјалитетите...