wordpress counter

Игра: Sushi-Go-Round

Јапонскиот ресторан Sushi-Go-Round бара замена за нивниот готвач. Обиди се да го замениш една недела. Вистинска прилика да ги научиш специјалитетите и да заработиш. Но, внимавај да го задржиш имиџот на ресторанот. Среќно!

Related Posts with Thumbnails