wordpress counter

Интервју: Тијана Дапчевиќ

Интервју: Тијана Дапчевиќ

Некаде помеѓу редовните прошетки за запознавање на прекрасниот Вук со нејзиното Скопје, поразговаравме со поп ѕвездата Тијана Дапчевиќ за омиленото...