wordpress counter

Јади, моли се и сакај

Филмот „Јади, моли се и сакај“ е според сценарио и во режија на Рајан Марфи, а актерската екипа ја сочинуваат оскаровците <strong>Џулија Робертс и Хавиер Бардем</strong>, како и Били Крадап и Џејмс Франко. Како продуцент се јавува <strong>Бред Пит</strong>. Станува збор за драма која е планирано да се појави на 13 август 2010 година.

<object classid=”clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″ width=”590″ height=”360″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0″><param name=”src” value=”http://www.youtube.com/v/iZzmqHJ0gPU” /><embed type=”application/x-shockwave-flash” width=”590″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/v/iZzmqHJ0gPU”></embed></object>

Филмот е снимен според истоимената книга на американската писателка Елизабет Џилберт. Лиз (Џулија Робертс) има сѐ што посакува секоја модерна жена  – сопруг, куќа, успешна кариера. Но, таа се чувствува загубено, збунето и во потрага по она што навистина ѝ е потребно. Откако ќе се разведе, решава да замине на пат околу светот. Така ги открива вистинското задоволство од <strong>храната и сетилното уживање (Италија)</strong>, моќта на молитвата (Индија) и внатрешниот мир и вистинската љубов (Бали, Индонезија). <span style=”color: #ff0000;”>●</span>

Related Posts with Thumbnails