wordpress counter

Книга: „Готчва за мамулрак“

The Hungoevr Coobkook
Автор: Милтон Крафорд
Издавач: Square Peg, 2010

Цена: 300 денари

Веројатно секој има свој лек за оваа болка. Некој пие аспирин, друг кафе и сода, трет витамин Ц и кафетин. Некои применуваат и порадикални чекори, како пиење расолница. Буквално сѐ што ќе го тргне проблемот наречен „многу алкохол претходната вечер“.

Милтон Крафорд, имајќи ја предвид раширеноста на оваа „болест“, напишал книга со совети како да се ослободите од утринскиот мамурлак.

Пред да почнете да ги применувате рецептите и советите, најнапред ќе треба да дијгностицирате од каков мамурлак патите. Постојат 6 различни типови. Секој од овие типови е посебно објаснет и надополнет со сет од лекови во форма на добар појадок и дополнителни совети.

Оваа книга топло им ја препорачуваме на сите кои често патат од оваа „болест“.

Related Posts with Thumbnails