wordpress counter

Книга: Intense Chocolat

Intense Chocolat
Автори: Arnaud Delmontel и David Batty
Издавач: Solar Edition, France
Цена: околу 1.500 денари

Книга за сите оние кои се луди по какаото и чоколадото. „Врвно Чоколадо“ е 100% чоколадно искушение, на кое нема да одолеете. Во неа ќе најдете врвни чоколадни задоволства како што се баварски крем, мафини, меки колачи, фондан, шарлот, фингерси…

Станува збор за 80 врвни и неодоливи рецепти на најдобриот француски слаткар за 2006 година, Арно Делмонтел. Преку 170 слатки страници, преполни со тајните на чоколадото и сето тоа спакувано во прекрасен дизајн и посебна тврда корица.

Всушност, во оваа книга сѐ е посебно. Како што се посебни тие што ќе ја читаат.

Related Posts with Thumbnails