wordpress counter

Модни додатоци за јадење

Многу често велиме дека кога модата е во прашање, за вкусовите не се расправа. Но, што се случува кога модата е навистина прашање на вкусот. Односно кога е направена од храна.

Фулвио Бонавива е еден од најдобрите италијански фотографи и графички дизајнери. Бил дел од многу рекламни кампањи, а неговиот најнов проект е „A matter of taste“. Станува збор за колекција од модни додатоци направени од вкусна и визуелно совршена храна.

Уживајте!

Related Posts with Thumbnails