wordpress counter

Оживеа Одри Хепберн

Една од најубавите холивудски актерки, Одри Хепберн, „оживеа“ во реклама за чоколадо. Станува збор за тв реклама за чоколадото „Галакси“.

Во рекламата може да ја видиме Одри Хепберн која копнежливо гледа во чоколадото кое е во нејзината чанта. Дејствието е сместено во педесеттите години на брегот на Италија. Во еден момент, автобусот со кој патува мора да застане, а нејзе ја поканува момче со свое возило за да ја пренесе. Таа прифаќа, седнува на задното седиште на автомобилот и ужива во чоколадото со преубавиот пејсаж на италијанското море.

Нејзините синови веруваат дека таа би била среќна со оваа реклама, особено што тоа ѝ било едно од омилените чоколади. Актерката стекна светска слава со филмовите „Појадок кај Тифани“ и „Празник во Рим“. Почина во 1993 година, на само 64 години, од редок вид на канцер.

Related Posts with Thumbnails