wordpress counter

Познати личности кои работеле во „Мекдоналдс“

Познати личности кои работеле во „Мекдоналдс“

Многу познати личности пред да направат успешни кариери продавале хамбургери и пржени компирчиња. Голем дел од нив своето прво работно искуство... 

Фото: Највкусните комбинации на храна

Фото: Највкусните комбинации на храна

Фотографот на храна, Кајл Драер, доаѓа од Тенеси, САД и ни ги претставува овие комбинации на фотографии на храна од кои веруваме дека ќе ви се разбудат... 

Мени ала „Оскар“ 2013

Мени ала „Оскар“ 2013

Во неделата, по 85-ти пат се одржа најголемата филмска манифестација во светот, во организација на Американската филмска академија. На церемонијата...