wordpress counter

Видео: Како да отворите шише вино без отворач?

Видео: Како да отворите шише вино без отворач?

Виното е чест придружник на домашните ручеци или забави. Но, веројатно секому од нас му се случило во моментот да нема отворач за тапи при рака.... 

Ќесе против кражба на оброкот

Ќесе против кражба на оброкот

Можеби ви се случило некој од колегите или пријателите да се послужи со вашиот појадок или ручек. Или поголемите батковци на училиште да „го позајмат“... 

Видео: Реакција на деца кои за прв пат вкусуваат сладолед

Видео: Реакција на деца кои за прв пат вкусуваат сладолед

Тие се смеат, мласкаат со устињата, измачкани се по целото лице… Децата сè што прават, прават искрено. Ако нешто не им се допадне, тие тоа нема...