wordpress counter

Кој ви е омилен есенски плод?

Кој ви е омилен есенски плод?

Есента одамна се насели во нашата земја. А, како и секое годишно време и таа носи со себе посебни плодови и продукти. Затоа, ве прашуваме: Кој... 

Диета според хороскоп (2 дел)

Диета според хороскоп (2 дел)

Во вториот дел од оваа статија продолжуваме со останатите знаци на хороскопот. Вага На вагите им требаат полно мали оброци за да се чувствуваат... 

Диета според хороскоп (1 дел)

Диета според хороскоп (1 дел)

Можеби ви делува како шега, но диетата според хороскоп станува сè попопуларна во светот. Луѓето им се обраќаат на астролози и нумеролози во обид...