wordpress counter

Внимавајте! Голо пиво!

Внимавајте! Голо пиво!

Тимур Салихов е руски дизајнер кој понуди едно навистина интересно пакување за пиво. Станува збор за лименка на која се гледа како изгледа пивото.... 

Анкета: Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

Анкета: Кој алкохолен пијалак ви е омилен?

Веројатно не постои ниту една забава на која нема алкохолни пијалаци. Секако и во тек на оброците често консумираме алкохол. Некои како аперитив,... 

Четири гастрономски наслови кои треба да излезат оваа есен

Четири гастрономски наслови кои треба да излезат оваа есен

На светската гастрономска сцена, буквално секој час се случува нешто ново. Денешната статија ја посветуваме на неколку гастрономски книги кои...