wordpress counter

Филм: „Step Up To The Plate“

Филм: „Step Up To The Plate“

Entre les Bras (2012) • Режија: Пол Лакост • Улоги: Мишел Брас, Себастијан Брас Овој филм е документарец за готвачкото семејство Брас. Поточно таткото и... 

Готвач „Вистинска крв“

Готвач „Вистинска крв“

„True Blood: Eats, Drinks, and Bites from Bon Temps“ Автор: Џана Собол, Алан Бол Издавач: „Chronicle Books“, САД Фановите на ултра популарната серија на „HBO“, „Вистинска... 

Најоткачените диети на светот

Најоткачените диети на светот

Оваа статија ја посветуваме на најоткачените диети на светот. Од морето диети со кои сме бомбардирани секој ден, ние се решивме да ги одвоиме следните...