wordpress counter

„Guinness“ подморница

„Guinness“ подморница

На Балтикот, во близина на Стокхолм, се појави навистина интересна и несекојдневна подморница. Станува збор за „Guinness“ подморница, односно првиот „Guinness“... 

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Скопје изобилува со млечни ресторани. Буквално ги има на секој чекор. Со оглед дека во една наша претходна анкета на прашањето: „Што најчесто јадете... 

Истражи ја Македонија

Истражи ја Македонија

„Истражи ја Македонија“ е замислено да биде заедница на вистинските љубители на патувањето, историјата, убавината и она што нас најмногу не интересира...