wordpress counter

Видео: „Да живеат пријателите!“

Видео: „Да живеат пријателите!“

Со идеја да одржи комуникација со своите потрошувачи, компанијата „Хајнекен“, во соработка со агенцијата „Grey Beograd“, осмисли и креираше кампања... 

Создаден спреј кој веднаш ве прави пијани

Создаден спреј кој веднаш ве прави пијани

Како дел од нивната таканаречена „аеросолна кујна“, францускиот дизајнер Филип Старк и американскиот научник Дејвид Едвардс развија нов производ... 

Објавена книга со омилени рецепти на починати ѕвезди

Објавена книга со омилени рецепти на починати ѕвезди

Неодамна, во САД беше објавена книгата „The Dead Celebrity Cookbook“, која содржи рецепти од омилените јадења на познатите ѕвезди кои повеќе не се меѓу нас....